DONIRAJ !

OBLASTI DELOVANJA

Ukoliko ste prepoznali šta je potrebno da se promeni u vašem okruženju, okupite ljude koji dele vaše vrednosti i predložite nam rešenja. Mi smo tu da podržimo dobre lokalne inicijative i projekte a zalažemo se za sledeće oblasti:

ULAGANJE U OBRAZOVANJE MLADIH

Kvalitetno obrazovanje mladih je stub zdravog i uspešnog društva i to nije samo fraza. Ulažući u obrazovanje mi zapravo ulažemo u budućnost, a kvaliteno obrazovanje odavno nije problem samo države, već i odgovornost svih nas. Vaša podrška različitim idejama i programima za razvoj ove oblasti pomoći će da se podigne svest o ovoj temi, možda i najvažnijoj od svih. Obrazovanje nas bez greške vodi ka napretku i obrazovan čovek je slobodan čovek, a slobodan čovek najkvalitetnije doprinosi zajednici čiji je sastavni deo.

PODRŠKA KULTURI I UMETNICIMA

Bogat kulturni sadržaj neophodan je za ispunjen život svakog pojedinca. Kultura i umetnost ne smeju biti dovedene u poziciju da same sebe izdžavaju, jer umetnik nije preduzetnik. Kroz finansiranje iz nezavisnog fonda umetnost i kultura tada dobijaju priliku da se razvijaju nezavisno i bez prilagođavanja surovim zakonima slobodnog tržišta.

UREĐENJE JAVNIH POVRŠINA

Ne dopada vam se kako izgleda okruženje u vašem komšiluku, ulici, parku? Želite da živite u lepšem kraju sa sređenim igralištima, ljuljaškama i toboganima za decu, prostorom za rekreaciju svih generacija? Okupite svoje komšije i prijatelje, osmislite ideju i predložite šta može da se uradi u vašem kraju kako bi bio ugodniji i bolji. Čekamo vaše predloge!

RAZVOJ SPORTA

Svi već dobro znamo da je bavljenje sportom i rekreacijom višestruko korisno kako za decu tako i za odrasle. Zato vas podržavamo da zajedno obogatimo ponudu rekreativnih i profesionalnih sportskih dešavanja u našoj opštini. Pogotovo sportova koji će biti dostupni svima bez obzira na socijalnu i materijalnu situaciju. Besplatne školice sporta za decu, humanitarne trke i turniri samo su delić onoga što bismo rado podržali. Imate još dobrih ideja? Osmislite i javite!

EKOLOGIJA I ZDRAVLJE

Zdravlje na prvom mestu! Koliko puta ste čuli ovu rečenicu? A šta ste uradili po tom pitanju? Mi vas ovde javno prozivamo da, uz našu podršku, učinite nešto za vaše zdravlje tako što ćete poboljšati ekološke uslove svoje lokalne zajednice. Šta možemo da učinimo da vazduh koji dišemo bude čistiji, da voda koju pijemo bude ispravna, da hrana koju jedemo bude kvalitetna? Ukoliko imate konstruktivne predloge i volju da ih sprovedete mi smo adresa na kojoj ćete naići na podršku i potporu!