DONIRAJ !

Seka Aleksić za svoju Pazovu! Nova licitacija za haljinu estradne umetnice Seke Aleksić u toku...

2021-03-26 - Licitacija Lokalne fondacije Stara Pazova

Nakon uspešno završene licitacije za dres fudbalera Aleksandra Kolarova, koji je izlicitirao Predrag Čubrilo iz Nove Pazove za 11.000 din, vreme je za sledeću!

Seka Aleksić, estradna umetnica iz Stare Pazove, poznata je već, između ostalog, po svom humanitarnom doprinosu i društveno odgovornom ponašanju. Prihvatila je poziv Lokalne fondacije Stara Pazova i odlučila da pomogne i doprinese formiranju fondacije koja će dalje pomagati svim njenim sugrađanima.

Seka nam je poklonila svoju Ciel MAGIQUE haljinu koju stavljamo na licitaciju.

Sredstva prikupljena na licitiaciji biće usmerena u fond kroz koji će biti podržane inicijative građana u našoj opštini , u oblasti kulture, umetnosti, obrazovanja, sporta i uređenja javnih prostora i površina.

Kupovinom na licitaciji postajete donator, pomažete svom komšiluku, mestu u kom živite, prijateljima, u misiji da svi zajedno gradimo lepšu i prosperitetniju zajednicu! I u narednim nedeljama poznati Pazovčani, sportisti, glumci i muzičari daće na licitaciju deo svoje opreme, rekvizit, svoje delo i neku od ličnih značajnih stvari za koje će zainteresovani građani moći da licitiraju na FB stranici Lokalne fondacije Stara Pazova.

Informacije o svim donacijama i budućim realizovanim aktivnostima biće dostupne na našem zvaničnom sajtu i FB/Instagram stranicama.