DONIRAJ !

Nastavljaju se licitacije! Licitiramo za originalni dres našeg Vojčanina i fudbalera FC Inter iz Milana, Aleksandra Kolarova!

2021-03-14 - Licitacija Lokalne fondacije Stara Pazova

Nakon uspešno završene 2. licitacije za umetničku sliku mlade umetnice Jovane Beljić, koja je  prodata za 12.000din gospođi Ani Malko iz Stare Pazove, nastavljamo dalje...

Iz Italije je stigao originalni dres Vojčanina i fudbalera FC Inter iz Milana, Aleksandra Kolarova! Njegov dres sa brojem 11 biće vlasništvo pobednika treće licitacije Lokalne fondacije Stara Pazova!

Sredstva prikupljena ovim putem biće usmerena u fond kroz koji će biti podržane inicijative u našoj opštini u oblasti kulture, umetnosti, obrazovanja, sporta i uređenja javnih prostora i površina. Kupovinom na licitaciji postajete donator, pomažete svom komšiluku, mestu u kom živite, prijateljima, u misiji da svi zajedno gradimo lepšu i prosperitetniju zajednicu!

Aleksandar Kolarov je još jednom pokazao svoju humanost i društvenu odgovornost poklanjajući svoj dres Lokalnoj fondaciji kraja iz koga potiče.

Ovaj tridesetpetogodišnji Vojčanin je do skoro bio kapiten reprezentacije Srbije za koju je nastupio 94 puta i postigao 11 golova. Nakon igranja u kadetima fudbalskog kluba Crvena Zvezda preko prvog tima FK Čukarički i OFK Beograda međunarodnu karijeru otpočeo je u italijanskom Laciu. Potom prelazi u engleski Mančester siti iz koga se vraća nakon 7 godina u Italiju gde je igrao 3 godine za Romu. Od prošle godine prvotimac je F.C. Intera iz Milana gde igra na poziciji beka.

Licitacija je otvorena do nedelje 21.marta do 12h i odvija se javno, isključivo u komentarima  Facebook objave na ovom linku (ovde kliknuti).

I u narednim nedeljama poznati Pazovčani - sportisti, umetnici, glumci i muzičari daće na licitaciju deo svoje opreme, rekvizit, svoje delo i neku od ličnih značajnih stvari za koje će zainteresovani građani moći da licitiraju na FB stranici Lokalne fondacije Stara Pazova. Informacije o svim donacijama i budućim realizovanim aktivnostima biće dostupne na našem zvaničnom sajtu.