DONIRAJ !

Donatorska PROLEĆNA ŠARENA AVANTURA Lokalne fondacije Stara Pazova

2024-04-03 - Lokalna fondacija STPA

Na uskršnji ponedeljak 6.maja 2024. u gradskom parku u  Staroj Pazovi, od 11 do 14 časova,  LFSP organizuje  donatorsku PROLEĆNU ŠARENU AVANTURU! 

Roditelje i decu očekuju radionice za decu,  sadržaji edukativnog, zabavnog i kulturnog karaktera, kao i razna iznenađenja, vredne nagrade za sve učesnike!   

Broj takmičara je ograničen pa se roditelji pozivaju da prijave svoje dete na vreme slanjem imena i godišta deteta na email fonacije (fondacijalokalnasp@gmail.com ili putem Whatsapp/SMS poruke na broj 0646158830)

Kupovinom takmičarksog broja (u vidu nalepnice) dete postaje MALI LOKALNI DONATOR  jer sva sredstva idu za podršku  Lokalnoj fondaciji Stara Pazova koja podržava lokalne društveno korisne akcije građana.

Cena 1 takmičarskog/tombolskog broja iznosi 1000din.

Svaki takmičar, nakon što pronađe i ukrasi jaje, dobija kinder jaje kao zamenu i mogućnost da osvoji jednu od brojnih vrednih nagrada!!!

Izvlačenje tombolskih brojeva i dodela nagrada biće na samom kraju događaja (u 14 časova)

Lokalna fondacija Stara Pazova u svom dvogodišnjem postojanju podržala je preko 25 ideja/akcija građana sa preko 30.000evra koje su donirali lokalni privrednici, pojedinci na ovakvim i sličnim događajima kao i Trag fondacija koja je pomogla osnivanje Lokalne fondacije STPA.