DONIRAJ !

18.000 evra vraćeno u lokalnu zajednicu!

2022-12-21 - LFStPa

11 novih inicijativa građana sa teritorije Stara Pazova potpisalo je ugovore o dodeli bespovratnih sredstava sa Lokalnom fondacijom Stara Pazova.
????Novi projekti sadnje drveća????, kompostiranja organskog otpada ???? učionica na otvorenom????????‍????????‍????????dečijih obrazovnih kutaka u domovima zdravlja????‍????‍????‍????????, nabavke muzičkih instrumenata????????????????????, izgradnje dečijih igrališta itd. biće sprovedeni u delo u narednih 3 do 6 meseci.
Ukupno je raspodeljeno 1️⃣8️⃣.0️⃣0️⃣0️⃣ evra na osnovu prikupljenih 9️⃣.0️⃣0️⃣0️⃣ evra od donacija pojedinaca, preduzetnika, kompanija a sve je duplirala Trag fondacija!
 
Od početka svog rada, za nepune dve godine Lokalna fondacija je ukupno raspodelila 30.000 evra na ukupno 23 projekta samih građana koji su imali priliku da se prijave na ukupno 3 javna konkursa tokom 2021. i 2022. godine. Novac za funkcionisanje Lokalna fondacija prikuplja od samih građana, lokalnih preduzetnika, kompanija a Trag fondacija je duplirala sve prikupljene iznose do 15.000evra.
 
Lokalna fondacija dalje nastavlja da funkcioniše isključivo na osnovu donacija koje sama prikupi. Donacije mogu da se uplate na osnovu uplatnice klikom na UPLATNICA ZA DONACIJU  ili otvaranjem trajnog naloga u banci. Sa pravnim licima se sastavlja Ugovor o donaciji. Spisak svih donatora objavljujemo javno kao i način na koji se donacije dodeljuju i troše.