DONIRAJ !

Udružene komšije uz podršku svoje Lokalne fondacije napravile dečije igralište kod Rasadnika u St.Pazovi

2022-04-16 - LFSP

Inicijativa neformalne grupe udruženih komšija "Za lepši Rasadnik" iz Stare Pazove podržana je još na prvom javnom konkursu Lokalne fondacije, koji je bio raspisan u junu mesecu 2021. Potrajalo je malo ali se isplatilo čekati...Iako je postavka ljuljaški i klackalica obavljena još u januaru, čekalo se lepše vreme za zvanično otvaranje!

Uz balone, šećerne jabuke, sokiće i slatkiše komšije su se okupile i označile početak sezone uživanja u igranju na novom igralištu u blizini svojih domova.

Iz Lokalne fondacije poručuju pozivaju sve građane da prate javne konkurse i da se prijave sa novim idejama i inicijativama! Takođe, podsećaju sve koji to žele da doniraju sredstva kako bi podržali ovakve i slične akcije! 

Svaki uplaćen dinar vredi duplo jer i dalje traje akcija dupliranja svakog uplaćenog iznosa od strane Trag fondacije koja podržava stvaranje naše lokalne fondacije Stara Pazova!

Ukoliko želite da donirate kliknite na UPLATNICA

Lokalna fondacija Stara Pazova prikupila je 10.000evra čime je obezbedila duplo (20.000e) a do sada je na javnim konkursima raspodeljeno 12.000e 

na 12 inicijativa građana. Više o svim projektima koji su podržani možete čitati na našem sajtu, Facebook i Instagram stranicama.

Novi (treći) javni konkurs biće raspisan krajem maja 2022. godine.