DONIRAJ !

OBJAVLJEN SPISAK SVIH DONATORA U 2021. GODINI SA IZNOSIMA DONACIJA

2022-01-15 - Lokalna fondacija Stara Pazova

Nakon godinu dana rada na formiranju lokalne fondacije u svom kraju osnivački tim Lokalne fondacije Stara Pazova objavio je spisak svih donatora koji su novčano donirali sa tačnim iznosima donacija.

Ukupno je prikupljeno nešto preko milion dinara (tačnije 1.075.086,81dinar) odnosno nešto preko 9.000 evra (tj. 9.143,56 evra). U cilju što veće transparentnosti tj. prikazivanja javnosti svakog detalja u vezi svih uplata i isplata  svako ko klinkne na LINK KA SPISKU SVIH DONATORA sa uplaćenim iznosima može jednostavno da se informiše.

Cilj je da se Lokalna fondacija uskoro zvanično i registruje a to će se desiti kada ukupno sakupe 10.000evra. Svaki dinar tj. evro koji se prikupi duplira Trag fondacija iz Beograda koja je podržava formiranje LFSP. 

Da podsetimo da je na 2 javna konkrusa (u junu i oktobru 2021.) raspodeljeno 12.000evra na 12 različitih projekata koje sprovode sami građani sa naše opštine. Zahvaljujući tome već su napravljena 2 dečija igrališta (u Novoj i Staroj Pazovi), omogućene besplatne muzičke radionice za decu predškolskog uzrasta, besplatni kursevi robotike (koji su još u toku) za sve đake naše opštine, subvenicije za sterilizacije pasa, uređivanja priobalja u Starim i Novim Banovcima, edukativni besplatni dečiji izleti na farmu koza u Surduku (na kojoj rade osobe sa invaliditetom) i još neki projekti koji su još u pripremi i biće realizovani odmah na proleće 2022.

Ukoliko i vi želite da postanete deo ove lokal patriotske priče to možete učiniti iz zemlje i inostranstva uplatom na namenske račune lokalne fondacije:

UPLATNICA iz Srbije  ILI UPLATI IZ INOSTRANSTVA