DONIRAJ !

Na drugoj donatorskoj večeri obezbeđeno preko 200.000 dinara za nove akcije građana!

2021-12-21 - LFSP

Nakon veoma uspešnog donatorskog događaja u junu mesecu održano je, kao što su iz Lokalne fodnacija Stara Pazova i obećali, drugo donatorsko veče 21. decembra 2021. u kafeu BumerangBar u Staroj Pazovi. 

I ovoga puta organizovana je donatorska tombola a sav prihod od prodaje tombolskih brojeva je išao u fonda iz koga će se finansirati neke nove akcije sugrađana sa cele teritorije naše opštine. 

I ovoga puta Trag fondacija duplira sve prikupljeno pa je na osnovu prikupljenih 106.500din obezbeđeno duplo tj. 213.000dinara!  Zahvaljujući ovoj i svim prethodnim donacijama građana, preduzetnika i lokalnih kompanija prikupljeno ukupno je pirkupljeno preko milion dinara odnosno nešto preko 9.000e.  To je 18.000evra za inicijative samih građana koji treba da (kada bude otvoren javni konkurs) pošalju svoju ideju i način na koji su spremni da je sprovedu u delo i tako barem malo učine svoj kraj, ulicu, komšiluk lepšim mestom. 

Do sada je rad osnivačkog tima Lokalne fondacije bio potpuno volonterski ali iz Trag fondacije najavljuju dodatnu pomoć oko formalne registracije u Staroj Pazovi kao i zaposlenje, za početak, jedne osobe koja bi radila puno radno vreme.  Da bi tu pomoć osvojili neophodno je da ukupno bude prikupljeno 10.000e što znači da je taj trenutak veoma blizu.

Do sada je na 2 konkrusa Lokalne fondacije Stara Pazova podržano ukupno 12 građanskih ideja - projekata!

Ukoliko želite da podržite svoju lokalnu fondaciju to možete učiniti i iz Srbije i iz inostranstva ( broj računa i instrukcija u rubrici DONIRAJ)