DONIRAJ !

Otvoreno dečije igralište u Novoj Pazovi zahvaljujući inicijativi građana

2021-09-25 - LFSP

Izgradnja dečijeg igrališta u Novoj Pazovi bila je jedna od ideja građana koje smo podržali na našem prvom konkursu. Sredstva koja su bespovratno dodeljena neformalnoj grupi "Radionica mašte" iz Nove Pazove iskorištena su odmah za izradu dečije kućice sa penjalicama, ljuljaškama i toboganima koja je u subotu 25. septrembra 2021. već postavljena u parku ispred osnovne škole Rastko Nemanjić - Sveti Sava u  Novoj Pazovi. 

Želimo još jednom da  se zavhalimo svim građanima i kompanijama koje su donirali svoj novac bez koga ovo igralište ne bi bilo napravljeno. U sklopu prvog konkursa odobrena su sredstva za uređenje igrališta i u Staroj Pazovi i Novim Banovcima ali su podržani i drugi projekti iz oblasti obrazovanja mladih, kluture i sporta o kojima ćemo izveštavati uskoro. 

Takođe, novi konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za sprovođenje građanskih ideja i inicijativa biće raspisan početkom oktobra.

Ukoliko želite da i vi budete deo priče kojom podržavate i obogaćujete život u svom kraju - zajednici u kojoj živite možete da donirate uplatom na naše račune (iz Srbije dinarska uplatnica  i iz inostranstva instrukcija za uplatu izvan Srbije )