DONIRAJ !

Do sada prikupljeno 7500 evra od firmi i pojedinaca za lokalne građanske inicijative!

2021-08-25 - LFSP

Na kraju leta obaveštavamo sve građane da smo prikupili 7.500 evra - što je tačno pola od cifre koju nam je zadala Trag fondacija koja svaki prikupljen iznos duplira. Kada se skupi 15.000e (do kraja godine je rok) pristupićemo formiranju Lokalne fondacije Stara Pazova koja će u tom slučaju raspolagati sa početnim fondom od ukupno 30.000evra. Sva ta sredstva vraćaju se nazad u lokalnu zajednicu i to raspisivanjem periodičnih konkursa za najbolje ideje građana koje će sami građani (udruženi oko te ideje)  sprovoditi uz finansijsku podršku lokalne fondacije.

Ceo proces prikupljanja novca i vraćanja u zajednicu podeljen je u faze i tako na svakih prikupljenih 3.000e Trag fondacija duplira iznos i 6.000 evra se dodeljuje građanima putem pomenutog javnog konkursa. Do sada je završen 1. konkurs i u toku je priprema ugovora o donaciji grupama koje su prošle konkurs nakon čega sledi realizacija izabranih ideja. Pošto je pređena i druga stepenica u pripremi je raspisivanje 2.konkursa za još 6.000e za naše građane sa najboljim idejama i inicijativama. 

Zahvaljujemo se još jednom svima koji su svojom podrškom i uplatama postali deo ove lokal patriotske priče a pozivamo i one  koji tek žele da se priključe da uplatom na namenske račune  pomognu zajednicu u kojoj žive!