DONIRAJ !

Umetnik Branko Oreščanin ustupa Lokalnoj fondaciji knjige o Sremu, Vojvodini i Staroj Pazovi

2021-04-16 - Licitacije Lokalne fondacije Stara Pazova

Od našeg umetnika Branka Oreščanina dobili smo veliku podršku u vidu ustupanja 4 zaista vredne knjige!

Rođen u Sremu, Branko slika predele Srema, Sremce ali i cele Vojvodine. Teme za njegova dela su raznovrsna, a ogledaju se kroz crteže olovkom, akvarele i ulja na platnu.

Sav prihod od prodaje ove 4 knjige: Stara Pazova, Srem, Vojvodina – lepote prirode i naselja i Vojvodina – poznate ličnosti i ljudi, ićiće u fond kroz koji će biti podržane inicijative u našoj opštini u oblasti kulture, umetnosti, obrazovanja, sporta i uređenja javnih prostora i površina.

Kupovinom jedne ilii više knjiga postajete donator, pomažete svom komšiluku, mestu u kom živite, prijateljima, u misiji da svi zajedno gradimo lepšu i prosperitetniju zajednicu!  Informacije o svim donacijama i budućim realizovanim aktivnostima biće dostupne na našem zvaničnom sajtu i našoj FB stranici.

Cene knjiga:

Stara Pazova (210 strana, tvrd povez, broširana, sjajna plastifikacija, na 4 jezika (srpski,slovački, engleski, nemački))....2.5000din

Srem ( 352 strane, tvrd povez, mat plastifikacija, na srpskom (ćirilica) i engleskom jeziku)...........2000din

Vojvodina - poznate ličnosti i ljudi ( 156str, na srpskom jeziku ćirilicom, tvrd povez) .....1.500din

Vojvodina  - lepote prirode i naselja (148 str, tvrd povez, srpski jezik, ćirilica)...1.500din

Potrebno je samo da prvi u komentaru Facebook objave kliknuti ovde ispod izabrane knjige napišete "KUPUJEM" i bićete kontaktirani u inbox.